İZMİR / BAYINDIR - Bayındır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bayındır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okkalı Sokak No2 Sadıkpaşa Mh., 35840 Bayındır/İzmir, Türkiye
Vizyon
Vizyonumuz öncelikle kendisiyle ve çevresiyle barışık sağ duyulu, başkalarının düşünce ve inançlarına saygılı, her türlü şiddete karşı, inançlı, demokrat, ulusal ve evrensel değerleri bilimsel düşünen, araştıran, irdeleyen, sorgulayan, kendi kendine karar veren, kararlılığın sorumluluğunu taşıyabilen, özgüveni gelişmiş, bağımsız ve özgür bireyler olarak toplumda rol almaya hazır, katılımcı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Profesyonellik, çalışkanlık, sorumluluk ve verimlilik, sürekli yenilenme, yaratıcı ve analitik düşünme esaslarına dayalı bir kurum olmak; yurt içinde ve yurt dışında hizmet verecek olan gelecek kuşakların liderleri bugünün çocukları çağın gereksinimleri doğrultusunda hayata hazırlayarak Türk milletini, çağdaş uygarlığın yapıcı üretici seçkin bir ortağı yapmaktır.
.
Ulaşım
Bayındır ilçe merkezine: İzmir Bölgesel Tren seferlerinin yanında, Garajdan otobüsler ve Torbalıdan belediye otobüsleri vardır.
İzmir / Bayındır
İl merkezine 75 km
2015 TEOG Tavan Puanı = 325
Okulun Sınav Başarı Durumu
2015 yılında 85 öğreciden 42 öğrencimiz önlisans programlarına yerleştirilmiştir
Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa tenisi, Kır koşusu, Satranç... turnuvaları
Proje Çalışmaları
İl ve ilçe genelinde yapılan bilişim ve edebiyat projelerine katılım sağlanmaktadır.
AB projelerine katılım ve uygulama